virtualrestaurants.se

Så här tar du din restaurang till nästa nivå

Från kök till online-verksamhet

Du har redan det perfekta köket för att ta din matlagning till nästa nivå. Virtual Restaurants erbjuder en enkel lösning för att omvandla ditt befintliga kök till en framgångsrik online-verksamhet, med minimal påverkan på din nuvarande verksamhet. Genom att ansluta dig till oss kan du öppna upp för nya intäktsmöjligheter och nå en större kundbas än någonsin tidigare.

1. Enkel uppsättning

Allt du behöver är ett kök! Vi tar hand om resten så att du kan fokusera på det du är bäst på - att laga mat. Med våra enkla anvisningar och stöd är det enkelt att börja generera mer intäkter från ditt kök. Så vad väntar du på?

2. Teknologi först

Vår plattform möjliggör enkel hantering av ditt digitala varumärke.

3. Flexibilitet

Framgång är en lagsport, så glöm inte att lägga till varumärken när du är redo!

4. Tjäna mer

Du kan tjäna upp till 30% på varje försäljning.


Öka dina intäkter idag!

Ta chansen att bli en del av vår växande franchisenätverk.

Vi hanterar det jobbiga

Marknadsföring

Vårt marknadsföringsteam tar hand om att skapa intressen för de olika koncepten genom marknadsföring, hantering av sociala medier, kampanjer, PR och reklam. Det ger dig tid att fokusera på andra viktiga aspekter av din restaurang.

Partnersupport

Vårt partnersupportteam är dedikerade till att hjälpa dig genom hela processen – från att bli en partner till att välja det perfekta konceptet och navigera genom onboardingprocessen. Vi finns här för att stötta dig på vägen till framgång.

 

Menyhantering

Vi hanterar allt gällande menyn, inklusive att kontinuerligt lägga till nya och spännande rätter för att locka gäster att återvända.

 

Fördelarna

 • Bredare meny, högre intäkter

  Öka dina intäkter genom att erbjuda ett bredare utbud av maträtter från din restaurang. 

 • Utnyttja dina ytor

  Optimera ditt kök och utnyttja ytor som du kanske inte använder idag.

 • Snabb process

  Snabb start på matleveransappar inom en månad för att sälja nya maträtter och locka till dig fler kunder.

 • Expertstöd vid behov

  Tillgång till vårt expertteam som kan hjälpa dig med allt från marknadsföring till köksoptimering.

Steg för steg

Vi har utvecklat flera välbeprövade koncept för att göra det lättare för dig att komma igång på nolltid.

Genom att välja ett av våra koncept får du en färdig lösning som har visat sig vara framgångsrik på marknaden. Du kan fokusera på att driva din restaurang medan vi tar hand om resten.

Ta steget in i framtiden av matlagning med vår hjälp!
Välj från vårt sortiment av innovativa och eftertraktade matkoncept som är utvecklade av restaurangägare för restaurangägare.

Få tillgång till vårt expertkockteam som erbjuder träning, enkla recept – allt för att underlätta för dig!
Vi inkluderar fullständigt anpassade varumärkesförpackningar, marknadsföringsstöd och nationell social media närvaro så att du kan fokusera på att hantera din verksamhet och se dina intäkter öka.

Få nya kunder med lätthet! Våra koncept erbjuder online-beställningar, smidiga avtal och inställningar med populära matleveransappar. Du kan omedelbart ta emot och hantera matbeställningar från alla stora tredjepartsleveranser inklusive Foodora, Uber Eats, Bolt Food och Wolt. 

Vi tar hand om marknadsföringen åt dig genom att skapa online-intresse, hantera marknadsföring, sociala medier, PR och reklam. Så att du kan fokusera på att leverera god mat till dina nya kunder.